Bullet journal pentru luna aprilie (descarcă gratuit)

Descarcă gratuit bullet journal pentru luna aprilie

Cauți un model de bullet journal pentru luna aprilie dar nu găsești sau nu ai idei? Ce coincidență, am chiar eu unul realizat 100% de mine pe care îl poți descărca chiar acum!

În acest articol ți-am explicat ce este mai exact un bullet journal și cum te ajută el, așa că dacă încă nu l-ai citit te invit să o faci, cu siguranță vei descoperi câteva lucruri interesante.

Bullet Journal pentru luna aprilie de descarcat gratuit cu fluturi

De ce am vrut să încep un bullet journal pentru luna aprilie

Mi-am amintit recent depre bullet journals când am dat de un TikTok în care o fată îl completa pe al ei și văzând că luna martie era pe sfârșite m-am gândit că ar fi fost momentul perfect pentru a începe și eu unul.

Desigur, cel mai bine ar fi fost să încep din luna ianuarie, dar atunci abia îmi reveneam dintr-un episod foarte nașpa și cu siguranță nu mai aveam loc în creier și de astfel de lucruri. Dacă vrei să vezi cum am decis că 2022 va fi anul meu, poți citi articolul aici.

Cum l-am creat

Tematica pe care eu am ales-o pentru primul meu bullet journal digital pentru luna aprilie sunt fluturii: o insectă atât de regală și superbă, care îmi inspiră speranță pentru o viață mai bună, ce altceva s-ar fi potrivit mai bine?

Culorile în care eu am realizat acest bullet journal sunt nuanțe de roz și de violet, pentru că, în ultimul timp, violetul a devenit una dintre culorile mele favorite, care se regăsește până și în îmbrăcămintea sau decorațiunile mele.

Este o culoare perfectă pentru luna aprilie în care primăvara va începe în sfârșit să-și arate culorile în întreaga lor splendoare.

Desenele au fost făcute în Procreate cu iPad 8 și Apple Pencil și am o folie de protecție a ecranului de tip „paper-like” pentru ca pixul digital să nu alunece foarte mult.

Cum poți folosi acest bullet journal?

Ei bine, ai două posibilități de folosire: poți să imporți PDF-ul într-o aplicație în telefon sau în computerul/laptopul personal și să editezi acolo fișierul zilnic sau îl poți scoate la o imprimantă color pentru a te bucura de experiența fizică a unui bullet journal.

Eu am ales să-l folosesc în varianta digitală deoarece îmi este mult mai ușor să completez punctele din bullet journal de pe tabletă și, mulțumită iCloud, dacă sunt în pană de timp, să completez chiar și de pe telefon.

Desigur, mi-ar plăcea super mult să văd cum creezi tu propria ta versiune de bullet journal pentru luna aprilie, dar știu că pentru unii oameni întocmai partea aceasta de creație îi face să abandoneze ideea unui BuJo.

Bullet journal pentru luna aprilie pagina 3 mood tracker descarca gratuit
Bullet journal pentru luna aprilie pagina 4 habit tracker descarca gratuit

Descarcă acest bullet journal pentru luna aprilie

Gata cu pălăvrăgeala, descarcă-ți chiar acum acest model de bullet journal pentru luna aprilie și începe să fii mult mai goal oriented. Doar faptul că am așa ceva, atât de drăguț mă face să vreau să fiu productivă!

Dacă folosești acest fișier mi-ar plăcea să-mi dai un tag la story pe insta la @fifi_florea să văd cum merge treaba și să-l împărtășești și cu prietenii tăi. 

De ți-a fost de ajutor ar fi super dacă ai putea lăsa un comentariu sau poate un subscribe pe YouTube.

Ne revedem luna viitoare cu un nou model drăguț să evoluăm împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Distribuie-l, așa îl vor putea vedea și prietenii tăi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

În acest articol:

Urmărește-mă:

Emilia Florea - despre mine

Eu sunt eu!

Pasionată de fashion, beauty și tot ce este frumos.
•Trăiește azi cât poți de bine!•
Cluj-Napoca | Piatra-Neamț

Ultimele articole:

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.