Bullet journal pentru luna Iunie (descarcă gratuit)

June bullet journal ides - bullet journal pentru luna iunie

Bullet journal pentru luna iunie cu albinuțe. Îl poți descărca aici și începe cât de curând să-ți contorizezi progresul zilnic!

Deja este a 3-a lună când am un bullet journal, vă vine să credeți? Sunt extrem de fericită că am reușit să-mi formez un obicei din asta și, mai ales, că vă ajut și pe voi lună de lună să deveniți mai buni.

Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre cum merge drumul vostru de auto-descoperire și dacă vă plac aceste modele sau dacă le recreați cu pixul și creionul într-un jurnal fizic.

Bullet Journal pentru luna iunie de descarcat gratuit

Un nou model de bullet journal pentru luna iunie

De data aceasta am pregătit din timp modelul de bullet journal, ca să aveți timp să-l descărcați și să-l printați înainte ca luna să înceapă.

Luna trecută am ratat câteva zile din cauza că nu am avut timp fix atunci, așa că n-am vrut să se mai repete.

Dacă încă nu știi exact „cu ce se mănâncă” un bullet journal și cum se folosește, poți citi chiar acum acest ghid pentru și despre bullet journaling pe care l-am scris cu ceva timp în urmă. Acolo vei găsi și toate celelalte modele pe care le-am creat de-a lungul timpului, dar și sugestii de folosire și board-ul meu de pe Pinterest cu inspirație.

Cum l-am creat

Pentru prima dată nu am folosit referințe când am desenat. M-am uitat după idei de pagini, dar nu m-am stresat să desenez albinele perfect, ci mai degrabă am mâzgălit și mi-am lăsat mâna liberă, sper să vă placă.

Tematica acestui bullet journal pentru luna iunie am decis-o pentru că-mi era dor de culoarea galben. O culoare atât de frumoasă și de caldă care radiază fericire. 

Am nevoie de o lună cât mai bună, ea fiind ultima lună de facultate când am de dat ultimele examene și boss-ul suprem: licența.

Am fost foarte minimalistă luna asta, am folosit doar câteva nuanțe de galben și, în principal, mai mult linework.

Ca de obicei, am desenat totul direct în Procreate cu iPad 8 și Apple Pencil.

Ce pagini include?

Bullet journal-ul de luna aceasta include o copertă + 3 pagini tematice pentru a vă ajuta să vă urmărești cât mai bine zilele și obiceiurile.

Am păstrat structura pe care am folosit-o și luna trecută pentru că mi s-a părut perfectă: nici prea multe de completat încât să mă las, nici prea puțin încât să nu văd nimic la sfârșitul lunii.

Hadeți să vi le arăt pe fiecare în parte:

Bullet Journal pentru luna iunie de descarcat gratuit - habits tracker

Daily habits

Ca de obicei, am lăsat spațiile libere pentru dorințele și obiceiurile pe care voi de doriți în viețile voastre.

Eu luna aceasta am ales 4 obiceiuri pe care vreau să le continui sau să le încep de luna aceasta:

  • READING – vreau în continuare să citesc zilnic măcar un capitol dintr-o carte sau un articol interesant. Momentan am început „The courage to be disliked” pentru a-mi vindeca sufletul și „The 4-Hour Workweek” pentru dezvoltare personală și profesională. Ambele mi se far absolut fantastice, să-mi spuneți dacă ar trebui să fac o recenzie.
  • MOVING – și luna aceasta voi încerca să fac sport cât de des pot. De data aceasta voi accepta și plimbările sau drumețiile, pentru că nu ai cum să nu preferi să ieși pe afară cu vremea asta frumoasă!
  • WORKING – aici aș fi vrut să pun „working on my dreams”, dar era mult prea lung pentru a încăpea. Voi încerca să dedic zilnic să depun efort pentru realizarea visurilor mele. Chiar și 30 de minute sunt mai bune decât nimic, așa-i?
  • MANIFESTING – un obicei pe care vreau să-l încep luna aceasta este manifesting-ul, adică să-mi canalizez energiile spre viața pe care mi-o doresc. Este similar cu meditația de luna trecută însă îmi oferă puțin mai multă flexibilitate, chiar și 5 minute înainte de culcare petrecute în acest sens îmi vor face bine.
Bullet Journal pentru luna iunie de descarcat gratuit - mood tracker

Mood

Pagina mood tracker este, ca de obicei, preferata mea iar inspirația este atot-puternicul Pinterest.

Abia aștept să-mi completez starea zilnică colorând micile albinuțe.

De când îmi completez mood tracker-ul în fiecare seară am observat că am tendința să văd mai mult binele din ziua mea decât răul.

Bullet Journal pentru luna iunie de descarcat gratuit - gratitude log

Gratitude

Am început această rubrică luna trecută și mi-a făcut bine să am un moment pentru a reflecta asupra zilei și să găsesc un lucru bun despre ea.

În plus, când te vei uita în urmă vei vedea mereu momentele frumoase din viața ta.

Cum poți folosi acest bullet journal?

Ai două posibilități de folosire: poți să imporți PDF-ul într-o aplicație în telefon sau în computerul/laptopul personal și să editezi acolo fișierul zilnic sau îl poți scoate la o imprimantă color pentru a te bucura de experiența fizică a unui bullet journal.

Eu am ales să-l folosesc în varianta digitală deoarece îmi este mult mai ușor să completez punctele din bullet journal de pe tabletă.

Chiar dacă oricine îl poate folosi, el nu poate fi redistribuit fără acordul meu și nici vândut. L-am făcut cu drag, așadar vă rog să nu îl furați.

Descarcă acest bullet journal pentru luna mai

Dacă îți place acest model, îl poți descărca chiar aici și acum!

Dacă folosești acest model de bullet journal pentru luna iunie  mi-ar plăcea să-mi dai un tag la story pe Insta la @fifi_florea și să-l împărtășești și cu prietenii tăi care ar putea fi interesați.. 

Sper să aveți o lună minunată, în care să vă bucurați la maxim de căldură și de viață, ca toate astrele să fie aliniate și să vă găsiți cărarea. 

Ne revedem cu drag luna următoare cu un nou model uimitor!

Ți-a plăcut acest articol?

Distribuie-l, așa îl vor putea vedea și prietenii tăi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

În acest articol:

Urmărește-mă:

Emilia Florea - despre mine

Eu sunt eu!

Pasionată de fashion, beauty și tot ce este frumos.
•Trăiește azi cât poți de bine!•
Cluj-Napoca | Piatra-Neamț

Ultimele articole:

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.