Bullet journal pentru luna mai (descarcă gratuit)

Bullet journal cu cirese pentru luna mai (descarca gratuit)

Un model de Bullet Journal pentru luna mai superb, în culorile cireșelor de mai! Descarcă acum modelul gratuit și bucură-te și tu de el.

Dacă nu știi exact ce este un bullet journal și cum să te apuci de el, în acest articol ți-am explicat ce și cum pe larg. Așadar, citește-l și apoi vezi dacă ce am creat eu aici se potrivește.

Bullet Journal pentru luna mai de descarcat gratuit

Un nou model de bullet journal pentru luna mai

Am promis luna trecută că o să mă țin de bullet journal și așa am și făcut. Într-adevăr puțin în întârziere deoarece cu Paștele și întorsul la Cluj după vacanță mi-am făcut timp mai greu. 

Haide să-ți arăt ce am reușit să fac.

Cum l-am creat

Din păcate, fiind presată de timp și cu deja 3 zile din lună trecute nu am mai avut timp să filmez întregul proces de creație ca luna trecută. 

Mă bucur, totuși, că mi-am făcut timp să-mi pun imaginația la contribuție.

Tematica acestui bullet journal pentru luna mai mi-a venit în timp ce mă gândeam când vor apărea cireșele în magazine. Cireșele de mai sunt extrem de aromate și, de obicei, cu cât se găsesc mai greu cu atât ni se par mai bune.

Din nou culorile sunt nuanțe de roz, după florile de cireș, dar și roșul cireșelor și verdele frunzelor.

Ca de obicei, am desenat totul direct în Procreate cu iPad 8 și Apple Pencil.

De data aceasta nu am mai făcut atât de mult research pentru modele ci pur și simplu am pus pixul jos și am desenat ce mi-a mai trecut prin cap, așadar sper să vă placă.

Ce pagini include?

Bullet journal-ul de luna aceasta include o copertă + 3 pagini tematice pentru a te ajuta să-ți urmărești cât mai bine zilele și obiceiurile.

Pagina cu calendarul nu prea am folosit-o luna trecută, deoarece prefer să trec evenimentele importante într-o aplicație pe telefon care să-mi dea notificări și remindere, deci am înlocuit-o cu altceva: o pagină în care să scriu zilnic un lucru pentru care mulțumesc universului. 

Tocmai mi-am dat seama că am ratat gluma secolului: „remember to CHERRY-SH every day.”

Bullet Journal pentru luna mai - pagina mood tracker cu flori de cires

Mood tracker

Pagina mood tracker este similară cu cea din modelul trecut, de data aceasta voi colora petalele florilor de cireș în funcție de cum mă simt. 

Îmi place foarte mult cum a ieșit pagina asta, parcă arată gingășia florilor de cireș.

Daily gratitude

Aceasta este pagina nouă, în care zilnic voi scrie câte ceva bun despre ziua mea. După cum v-am mai spus și în alte ocazii am tendința de a-mi aminti doar răul, deci cred că această pagină va fi o modalitate superbă de a vedea binele din viața mea de zi cu zi.

Bullet Journal pentru luna mai - pagina pentru obiceiuri sanatoase cu cirese

Healthy habits

Voi continua și cu pagina în care îmi track-uiesc progresul obiceiurilor pe care vreau să le am luna aceasta.

Pentru voi am lăsat libere spațiile, pentru a putea completa cu ce simțiți. Eu am ales sportul, cititul, meditația și…lucratul pentru licența, care bate la ușă.

Cum poți folosi acest bullet journal?

Ei bine, ai două posibilități de folosire: poți să imporți PDF-ul într-o aplicație în telefon sau în computerul/laptopul personal și să editezi acolo fișierul zilnic sau îl poți scoate la o imprimantă color pentru a te bucura de experiența fizică a unui bullet journal.

Eu am ales să-l folosesc în varianta digitală deoarece îmi este mult mai ușor să completez punctele din bullet journal de pe tabletă și, mulțumită iCloud, dacă sunt în pană de timp, să completez chiar și de pe telefon.

Desigur, mi-ar plăcea super mult să văd cum creezi tu propria ta versiune de bullet journal pentru luna mai, așa ca dacă decizi să-l recreezi te rog dă-mi tag, mi-ar plăcea nespus de mult să-l văd!

Descarcă acest bullet journal pentru luna mai

Dacă îți place acest model, îl poți descărca chiar aici fără pași prea mulți, doar alege fișierul dorit.

M-am gândit să vă ofer posibilitatea de a alege voi culorile pentru BuJo-ul vostru, așadar am încărcat și doar o versiune de tip „carte de colorat” cu desenul simplu.

Dacă folosești acest fișier pentru rutina ta de bullet journaling mi-ar plăcea să-mi dai un tag la story pe insta la @fifi_florea și să-l împărtășești și cu prietenii tăi care ar putea fi interesați.. 

Sper să ne revedem și luna viitoare cu un nou model la fel de drăguț și energic, pregătiți de o vară nemaipomenită.

Ți-a plăcut acest articol?

Distribuie-l, așa îl vor putea vedea și prietenii tăi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

În acest articol:

Urmărește-mă:

Emilia Florea - despre mine

Eu sunt eu!

Pasionată de fashion, beauty și tot ce este frumos.
•Trăiește azi cât poți de bine!•
Cluj-Napoca | Piatra-Neamț

Ultimele articole:

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.