Emilia Florea Parteneriate emiliaflorea.ro
Emilia Florea Parteneriate travel

Parteneriate

Emilia Florea, 20, Cluj based.

Mă numesc Emilia și sunt o creatoare de conținut atât în zona fashion cât și beauty și dezvoltare personală.

De origine moldoveancă, m-am mutat în Cluj-Napoca în 2019 când am început să studiez Media Digitală la FSPAC. Am locuit mai bine de 8 ani în Italia, dar de când m-am întors în România împreună cu familia, mi-am dat seama că aici vreau să evoluez.

Filosofia mea de viață este „Trăiește azi cât poți de bine!” și mă ghidez după acest citat zilnic, în tot ceea ce fac.

Fac sală 5 zile din 7 și aș face și în weekend sincer, considerând cât de bine mă simt, dar atunci îmi dedic timp pentru mici escapade în natură sau city-breaks.

Călătoriile îmi oferă amintiri de neuitat și încerc să fac asta cât de des în limita posibilităților. Împreună cu iubitul meu am pornit blogul doinebuni.ro unde postăm păreri și sugestii.

Stylecorner este colțul de stil dedicat oricui, un loc al exprimării prin haine și modă care a luat naștere mulțumită unui proiect de facultate în noiembrie 2021. Aici poți găsi inspirația zilnică, tendințe și multe altele.

Mulțumită stylecorner.ro mi-am redescoperit dragostea pentru blogging și nevoia de creativitate pe care o uitasem de ceva timp.

Cum putem colabora

Sunt disponibilă pentru colaborări sub diverse forme:
  • ambasadoriat;
  • articole, vloguri sau postări sponsorizate;
  • Facebook, Instagram și TikTok lives;
  • evenimente;
  • ședințe foto sau video;
  • orice alt proiect care mi s-ar potrivi.
Mi-ar plăcea să lucrăm împreună , să vedem care sunt obiectivele tale și să descoperim cele mai bune variante. Pot fi contactată oricând pe emilia.florea01@gmail.com.