Rezoluții pentru 2022 – ce îmi propun să fac

Rezolutii pentru 2022 Emilia Florea

Cam de când a început Pandemia tot sunt supărată pe ea: mi-a furat anii tinereții și perioada studenției. Și cum boala aceasta nu pare să plece nicăieri curând, am decis să nu-i mai port pică.

în 2022 nu-mi doresc să obțin decât fericire, și pentru asta mi-am făcut un plan minunat și haotic în felul lui: voi face ce-mi spune inima.

Ce vreau să reușesc în 2022?

Nu mi-am propus lucruri extrem de mărețe, nerealizabile și nici nu m-am limitat cu niște numere și rezultate prestabilite. Doar am ales direcțiile în care îmi doresc să mă dezvolt și de acolo voi vedea unde mă duce destinul.

Citește în continuare pentru a descoperi ce mi-am propus eu:

Voi fi mai creativă

Am decis că începutul anului nou este momentul perfect pentru a lăsa în spate toate problemele pe care perfecționismul mi le creează, de la a decide să nu mai duc lucrurile la bun sfârșit pentru că nu le consider destul de bune la a mă autocritica până la sânge.

Voi da totală libertate flow-ului meu de creație, dacă reușesc să fac ceva e bine, dacă nu iese măcar am încercat. Nu mă voi mai ascunde în spatele perdelelor de „nu este destul de bun”.

Adevărul este că dacă mă opresc de fiecare dată când ceva nu-mi iese perfect din prima, nu voi evolua niciodată.

Îmi voi urmări cel mai mare vis

Când eram mică, cred că aveam vreo 9-10 ani, am început pentru prima dată să filmez și să editez videoclipuri pentru YouTube.

De ce m-am oprit? Pentru că mi-a fost prea rușine de ce ar zice mama dacă ar vedea, sau copiii de la școală.

Toată viața am fost prea complexată și mi-a păsat prea mult de părerea altora și probabil că dacă aș fi continuat din 2010 contul meu ar fi crescut inevitabil.

În 2022 îmi voi urma până la capăt acest vis, până la urmă ce am de pierdut mai mult decât câteva ore de muncă?

Am început cu un videoclip chiar înainte de Revelion, un „Get ready with me” în care mi-am împărtășit dorințele pentru noul an și abia aștept să văd peste un an cât de mult am evoluat.

Să fim serioși machiajul a fost bombă.

Voi lucra la persoana mea

2021 a fost un an atât de haotic, nici nu știu când a trecut atât de repede: între facultate, părinți, loc de muncă și trip-uri am simțit că am uitat să am grijă de mine însămi, să îmi cultiv pasiunile și să îmi amintesc să mă iubesc. 

Identitatea ta e mai mare decât îți poți imagina. Mintea și corpul tău se întind cu mult dincolo de planul fizic. [...] Ești însăși divinitatea întrupată în carne și oase

Susan Shumsky

Am redescoperit plăcerea de a medita, de a fi una cu ființa mea. De aceea am și început să citesc cartea lui Susan Shumsky, „Puterea Chackrelor”, ca să-mi încep procesul de acumulare de informații în acest domeniu.

Armată de marker și pix subliniez termeni, pasaje, preiau metode prin care să evoluez din punct de vedere spiritual.

Am încercat într-o zi să fac exercițiul din cartea „Puterea Prezentului” de Eckhart Tolle și am constatat că este extrem de greu să nu gândesc, creierul meu o ia razna la propriu. 

Autorul spune că zgomotul pe care îl fac gândurile noastre necontrolate este cel care ne împiedică  să ne găsim cu adevărat liniștea și să fim în pace cu noi înșine și cred că ce voi învăța mă va ajuta în acest sens.

Citat puterea chackrelor

Dacă și tu vrei să începi să meditezi, te sfătuiesc să citești acest articol, unde vei descoperi pașii pentru un ritual de meditație de succes.

Voi fi mai afectuasă

Acesta este un obiectiv pe care n-aș fi crezut vreodată că îl voi pune pe lista mea sau că îl voi considera important, dar în 2022 este timpul să las în spate tiparele de atașament atât de greșite pe care le-am preluat de la părinții mei.

La testul rapid a lui Logan Ury am descoperit că am cea mai proastă combinație de atașamente: dezinteresată (avoidantly attached), ceea ce înseamnă că valorez foarte mult independența mea și nu-mi place o apropiere prea mare, dar în același timp  și preocupată (anxiously attached), adică îmi place să fiu apropiată de cel iubit, dar sunt nesigură pe mine și pe viitorul relației, dar și de interesul partenerului. Cum se poate mai rău adică.

Dacă și tu ești curios/curioasă sa afli care este stilul tău de atașament, poți face acest text rapid.

De asemenea, cartea pe care o citesc se numește „Cum să nu mori singur. Surprinzătoarea cale de a găsi iubirea” și am început s-o citesc întocmai pentru a nu mai încerca să-mi îndepărtez partenerul sau, până la urmă, de orice om, fie vorba de prieteni, sora mea sau părinții.

Îți mulțumesc că ai citit și îți doresc cel mai frumos an alături de cei dragi ție. Nu uita, trebuie să fii superstarul vieții tale!

Ți-a plăcut acest articol?

Distribuie-l, așa îl vor putea vedea și prietenii tăi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

În acest articol:

Urmărește-mă:

Emilia Florea - despre mine

Eu sunt eu!

Pasionată de fashion, beauty și tot ce este frumos.
•Trăiește azi cât poți de bine!•
Cluj-Napoca | Piatra-Neamț

Ultimele articole:

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.

Vrei să rămâi la curent cu ce mai postez?

Înscrie-te la newsletter și  obține pdf-uri gratuite, noutăți despre videoclipuri sau articole de pe emiliaflorea.ro sau stylecorner.ro.